SMÅ MALERIER

SMÅ FARVERIGE MALERIER

 

Malerier i målene 40x40 cm til 60x60 cm.

Egner sig godt til små rum eller en lang væg.

Unika-malerier akryl på kanvas, opspændt på 40mm dybe blindrammer.

Malerierne fortsætter ud over siderne, hvilket giver en flerdimensional effekt og gør maleriet interessant fra alle vinkler.

Disse malerier behøver derfor ingen indramning.

Vælg kunst med hjertet, det betaler sig altid!

 

LIVETS SMÅ FORNØJELSER

- CHRISTINA JULSGAARD OG DE SMÅ MALERIER

Små malerier af moderne kunstmaler Christina Julsgaard, farverig og abstrakt kunst

Christina Julsgaards unikke små malerier tilføjer et pust af farverig modernitet til det mindre rum eller den lange væg.

De små unika malerier tildeler deres omgivelser liv og lys. Det skinner igennem, at Christina Julsgaard ønsker, at folk skal fordybe sig og skabe deres egen fortolkning af hendes billedkunst: 

”Jeg elsker, når en beskuer eller kunde ser noget i min kunst, som jeg ikke selv har tænkt over.” udtaler Christina Julsgaard

Christina Julsgaard kan kunsten at komponere sine billeder, og de små koloristiske malerier er ikke anderledes. De små malerier skiller sig ud fra mængden med deres ekspressionistiske, signifikante og kontrastfulde kompositioner, og bærer en grafisk stramhed, som passer perfekt ind i det minimalistiske og stilrene skandinaviske hjem.

Små moderne malerier, bolig inspiration, indretning, Christina Julsgaard

Christina Julsgaard skaber med sine abstrakte små malerier et levende og moderne univers på kanvas, der med en flerdimensionel effekt gør det mindre maleri interessant fra alle vinkler. De små malerier behøver derfor ingen indramning, blot en indbydende væg.

De unikke små malerier er Christina Julsgaards hyldest til livets små fornøjelser, og er en inspirationskilde i din indretning. 

De små malerier er et minde til andre om at få øje på livets pulserende, farverige og positive oplevelser, og derfor beskriver Christina hendes abstrakte kunstværker som en slags visuel musik.

 
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • GRATIS LEVERING
  • FLERE BETALINGSFORMER

NÅR DU HANDLER I SHOPPEN

Når du handler i webshoppen har du 14 dages fuld returret.

Dette giver dig mulighed for at se maleriet live og hænge det på din væg, før du endelig beslutter dig.

 

LEVERING I DANMARK

GRATIS FRAGT - Små, malerier i rammer, plakater og accessories bliver leveret gratis via PostDanmark. Malerierne sendes i sikker emballage.

Mellem- og store malerier leveres med privat fragtmand fra dør til dør mod et fragtgebyr på 800 kr i Danmark.

Når du køber en vare i webshoppen betaler du via Paypal, som er et sikkert og nemt betalingssystem. 

 

BETALING

Hvis du hellere vil betale via Mobilepay på 51640048 eller via en bankoverførsel på Danske Bank 3409 0010936861 er dette også muligt, så sender du bare en mail til MAIL med navnet på den/de varer du ønsker, samt dit navn, telefonnr. og adresse.

Husk også at skrive dit navn på betalingen. 

T.: 51640048 // M.: MAIL HER!