MESSING SKULPTURER

SKULPTURER I MESSING

Christina Julsgaards organiske og unikke messingskulpturer er skabt som dynamiske, skulpturelle og abstrakte udpluk af hendes malerier.

Christina Julsgaard har udformet den abstrakte, originale grundform, herefter er der blevet lavet et aftryk og en støbeform, som skulpturerne er blevet støbt i.

Skulpturerne har efter støbningen fået bearbejdet overfladen og metallet er blevet indfarvet med en patinering, efter Christinas æstetiske instruktioner.

Skulpturerne er skabt til at indgå i rummet på egne præmisser. De kan frit stå på gulvet, bordet, i vindueskarmen eller på reolen. 

 

Vælg kunst med hjertet, det betaler sig altid!

FLOW & FØLELSER 

CHRISTINA JULSGAARD OG SKULPTUREN

De ekspressionistiske og eksklusive messingskulpturer af multikunstner Christina Julsgaard frembringer et levende miljø i en abstrakt og moderne form.

Messingskulptur af kunstner Christina Julsgaard, guld patina, abstrakt kunst, bronzeskulptur, bronceskulptur

Christina Julsgaard lægger dybe følelser og masser af positiv energi i alle sine moderne kunstværker. Dette kommer blandt andet til livs gennem de kontrastfulde og minimalistiske former der kan opleves i hendes messingskulpturer.

De moderne skulpturer bidrager både til stemning, atmosfære, og en personlig udvikling. Oftest er følelser og tanker usagte, men når der sker en underforstået kommunikation mellem kunstner og beskuer, kan de rigtigt komme til udtryk via den visuelle udfoldelse.

Dermed åbner Christina Julsgaards unikke messingskulpturer op for følelser og tanker på en unik facon. Hver gang skulpturerne bliver iagttaget vil der opstå en ny oplevelse, alt afhængig af den aktuelle observatør.

Christina Julsgaards organiske messingskulpturer er skabt som dynamiske 3D skulpturelle og abstrakte udpluk af hendes malerier.

Messingskulpturerne er unikke, da hver støbning fremstår forskellig i overflade og behandling. De har hver deres uperfekte overflade med pletter, ridser, børstninger og poleringer, der gør dem unikke hver især.

Christina Julsgaard har udformet den abstrakte kunstneriske grundform i enten ler, gips, voks eller fiberbeton. Herefter er der blevet lavet et aftryk og en støbeform af originalskulpturen, hvorefter skulpturerne er blevet støbt i formen.

Skulptur i messing, skulpturer af moderne kunstner Christina Julsgaard, sort patina, bronze skulptur, bronce skulptur

Efter støbningen har skulpturerne fået bearbejdet overfladen og metallet er blevet indfarvet med en patinering og har herefter fået en poleret eller børstet efterbehandling, alt sammen efter æstetiske Christinas instruktioner.

Skulpturerne bliver støbt på et lille familieejet kunststøberi, som Christina Julsgaard har opsøgt i udlandet og som hun er i tæt kontakt med under processen.

Christina Julsgaard elsker den energi og udvikling, der kan ses i alle hendes værker:

Fælles for mine værker er, at der er tale om et slags flow mellem dem, hvor mit udtryk fra mit primære medium - malerierne - er trukket over på keramiske værker og formerne er gengivet i mine messingskulpturer,” udtaler Christina Julsgaard.

De små signifikante skulpturer i messing er patineret i messing, sort eller grøn, hvad end du ønsker at skabe et gyldent, mat, eller farverigt look i din bolig. De er børstet og poleret frem til det rette udtryk.

Messingkulpturerne kan tilføje det sidste æstetiske strejf til dit hjem og gøre din hverdag lidt mere lækker i form af en signifikant og dekorativ kunst.

Hvis du mangler inspiration eller ønsker at opleve unika skulpturerne på egen hånd, kan du besøge Christina Julsgaard i hendes personlige atelier eller på hendes næste udstilling.

  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • SIKKER LEVERING
  • FLERE BETALINGSFORMER

NÅR DU HANDLER I SHOPPEN

Når du handler i webshoppen har du 14 dages fuld returret.

Dette giver dig mulighed for at se maleriet live og hænge det på din væg, før du endelig beslutter dig.

LEVERING I DANMARK

GRATIS FRAGT - Små, malerier i rammer, plakater og accessories bliver leveret gratis via PostDanmark. Malerierne sendes i sikker emballage.

Mellem- og store malerier leveres med privat fragtmand fra dør til dør mod et fragtgebyr på 800 kr i Danmark.

Når du køber en vare i webshoppen betaler du via Paypal, som er et sikkert og nemt betalingssystem. 

 

BETALING

Hvis du hellere vil betale via Mobilepay på 51640048 eller via en bankoverførsel på Danske Bank 3409 0010936861 er dette også muligt, så sender du bare en mail til MAIL med navnet på den/de varer du ønsker, samt dit navn, telefonnr. og adresse.

Husk også at skrive dit navn på betalingen. 

T.: 51640048 // M.: MAIL HER!