KUNST FOR ALLE

Lokomotiv værkstedet København - 5 -7 oktober 2018

Pressemeddelelse

Nyt kunstblod til ”Kunst for alle” i København

57 nye udstillere er på banen, når kunstmessen ”Kunst for alle” for niende år i træk foregår i København. I Lokomotivværkstedets smukke haller viser 150 kunstnere fra hele landet kvalitetskunst.

 

I år er der nyt blod på ”Kunst for alle” i Lokomotivværkstedet i tre intense dage fra fredag 5. oktober til søndag 7. oktober 2018.

Arrangør Charlotte Jensen har udvalgt 57 nye kunstnere til at supplere de næsten 100 kunstnere, som tidligere har deltaget på ”Kunst for alle” i hovedstaden.

”Det er vigtigt for mig, at vi kan vise helt nye kunstnere på messen hver gang. Jeg glæder mig over, at der i år bliver endnu mere god kunst for alle,” siger Charlotte Jensen.

Det er niende gang, ”Kunst for alle” finder sted i København. De deltagende kunstnere er både professionelle, etablerede kunstnere og nye talenter.

”Kunst for alle” har hovedvægt på billedkunst, men også sten- og bronzeskulpturer, keramik og ikke mindst fotokunst er repræsenteret.

”Jeg holder aldrig op med at være stolt af den kvalitet og bredde, som udstillingen repræsenterer. Mødet mellem kunstnerne og publikum er en betydningsfuld del af hele konceptet. Vi lægger op til en samtale om kunsten og historierne bag værkerne. Udtrykkene er mangfoldige, og alle kan finde kunst her, som på den ene eller anden måde siger dem noget, siger arrangør Charlotte Jensen.

De alsidige kunstnere står klar hele weekenden til en dialog med de besøgende i de originale og rustikke udstillingslokaler i Lokomotivværkstedets 10.000 m2 skråt over for Fisketorvet.

Et børneværksted er bemandet med kunstner Grethe Tranberg under hele udstillingen.

Niko Grünfeldt, kultur- og fritidsborgmester i København, holder åbningstalen på ferniseringsdagen fredag 5. oktober kl. 16. Og DJ Frank Heskjær spiller alle dagene.

Fakta om kunstudstillingen:

I Aarhus har ”Kunst for alle” kørt 16 år i træk. For ni år siden rykkede konceptet til hovedstaden, og derefter til Aalborg for tre år siden.

 

Titel: Kunst for alle 2018 Lokomotivværkstedet Cph.

Sted: Lokomotivværkstedet /Otto Busses Vej 5A/ 2450 København SV 

 

Åbningstider:

 

Fredag 5. oktober 2018, kl. 15.00 - 20.00

Lørdag 6. oktober 2018, kl. 10.00 - 18.00

Søndag 7. oktober 2018, kl. 10.00 - 17.00

Entré: Kr. 70,- Børn u. 16 år gratis adgang.