INSPIRATION INDRET MED KUNST

LAD DIG INSPIRERE

Lad dig inspirere af dette visuelle univers, som har fokus på indretning med Christina Julsgaards malerier. 

Se forskellige rum dekoreret med malerier og få inspiration til at indrette med kunst i dit eget hjem.

Billederne er både fra private hjem og hjem som har optrådt i magasiner.

 

Vores hjem er vores frirum, det sted der danner rammen om vores liv. Derfor er det vigtigt, at vi føler os godt tilpas i vores hjem.

Kunsten er et fantastisk element til at give et rum personlighed og skabe god stemning.  

FARVERIGE DETALJER

Med moderne malerier kan du skabe lys og farve i det rene Skandinaviske rum og på en gang bidrage med både liv og harmoni.

FARVERIGE DETALJER

Med moderne malerier kan du skabe lys og farve i det rene Skandinaviske rum.

Malerierne kan både bidrage med at skabe liv og vække rummets kontraster, hvilket skaber spænding og giver hjemmet kant. 

De kan også være med til at forbinde elementerne i rummet og på den måde skabe harmoni og ro for beskueren.

 

PK 20 stol med Maleri af Christina Julsgaard Hay pude og  malerier af Christina Julsgaard Rosmosegaard bord maleri i baggrund af Christina Julsgaard

IDENTITET TIL DE STORE RUM

Store vægge giver en fantastisk mulighed for at vælge et stort maleri, som vil give rummet en hel særlig identitet og stemning.

 

ORIGINALE GRAFISKE MALERIER I RAMMER

Med malerier i rammer er det muligt at skabe et personligt udtryk.

Du kan både hænge malerierne helt klassisk med 2 eller 3 på række eller du kan blande formater og farver til et pottepori af kunstværker.

Der er et utal af muligheder når du indretter med unik og moderne kunst i stringente smalle og æstetiske rammer.

ORIGINALE GRAFISKE MALERIER I RAMMER

Der er et utal af muligheder for at skabe personlighed, når du indretter med unik og moderne kunst i stringente smalle og æstetiske rammer.

KUNST I BØRNEHØJDE

Kunst for ALLE, -også børn. De farverige og glade malerier egner sig godt til børnenes legende univers og er derfor særdeles egnede til at pynte på børneværelset. 

Kunst til børneværelset, moderne kunstner Christina Julsgaard, inspiration til hjemmet, indretning Børneværelse, design, kunstner Christina Julsgaard, inspiration, bolig Kunst til børn, kunstværk af Christina Julsgaard, kunstmaler, indretningsinspiration
Christina Julsgaard, moderne kunstner og designer, kunst til hjemmet, dekorativ kunst, signifikant kunst

CHRISTINA OM INSPIRATION

 

Christina Julsgaard bliver inspireret af sine omgivelser. Hun orienterer sig både i mode -og livsstilsverdenen for at være ajour med tendenser og inddrage elementer fra de forskellige verdner i hendes værker. 

 

"Det er vigtigt for mig at holde mit drive ved lige. Jeg søger hele tiden efter nye inspirationskilder og elsker at udforske nye materialer og metoder. Jeg er utrolig visuel og har derfor let ved at omsætte min inspiration til mine malerier," fortæller Christina. 

 

 

 

 

Bolig inspiration, indretning, moderne malerier, kunst, kunstner, Christina Julsgaard

MODERNE KUNST

Selvom kunstformen stadig ligger op til analyse og fortolkning, giver moderne kunst observatøren en mulighed for at relatere til noget mere individuelt.

Stort farverigt maleri af moderne kunstmaler Christina Julsgaard, ekspressionistisk kunst, unika kunst

Den moderne kunst er ofte et vidt omdiskuteret emne, men selvom der er blevet sagt meget for og imod, er den blevet en væsentlig del af atmosfæren i det moderne hjem og på arbejdspladsen.

Moderne kunst kan tolkes som at kræve emotionel og intellektuel engagement frem for at kræve identifikation.

Selvom kunstformen stadig ligger op til analyse og fortolkning, giver moderne kunst observatøren en mulighed for at relatere til noget mere individuelt. Dette gælder også kunstneren selv – Christina Julsgaard -, der ligger sine følelser, tanker og oplevelser ind i kunsten, hvor de ligger åbne for abstrakt fortolkning.

Christina Julsgaard ligger sine dybere menneskelige værdier i sin moderne kunst, hvor den visuelle identitet kommer til liv gennem kontraster og minimalistiske former. Den moderne kunst åbner op for følelser og tanker på en unik facon. På en måde skaber den moderne kunst et billede af tankernes og følelsernes rejse fra skabelse til manifestation.

Den moderne kunst er et ikke identificeret sprog, der appellerer til de individuelle oplevelser, tanker og følelser beskueren har på det givne tidspunkt.

Moderne kunst vil virke levende på en hel anden måde, da observatøren kan have et nyt perspektiv hver gang. Moderne kunst skaber nye iagttagelser og kan derfor begejstre iagttagerne, hver gang de forbyder sig i dens udtryk.

Formålet med kunst kan være at udfordre de iagttagelser man har gjort sig indtil nu. Der er en udviklingsproces for både kunstner og observatør, hvilket gør kunsten personlig.

Det er den personlige relation, vi gerne skulle have til den kunst, vi køber.

Den moderne kunst kan blive ved med at overraske os, give liv til tanker, følelser og observationer, vi ikke tidligere har beskæftiget os med. Moderne kunst er frigivelse af tanker og følelser, via visuelle appellerende og abstrakte former, der udvikler dig intellektuelt og emotionelt.
Fra et teknisk perspektiv består moderne kunst af farver, kontraster og abstrakte motiver. Moderne kunst er følelsesmæssigt af netop denne årsag. Den slipper grebet på realiteter, former det som ofte kan være vanskeligt at sætte ord på. Den skaber et visuelt sprog, der kan være svært at få kommunikeret ud på anden vis. Dette gælder både for kunstneren, der ligger sin identitet og mentale tilstand i malerierne, for observatøren som ligger sine følelser og erfaringer i fortolkningen.

Der sker en underforstået kommunikation mellem kunstner og observatør. Hver gang maleriet bliver iagttaget, vil det være en ny samtale, oplevelse, følelse og erfaring, der bliver delt. Den moderne kunst bidrager derfor ikke kun med stemning og atmosfære, men personlig udvikling og identifikation af følelser og tanker, som er usagte – tilstande der kun kan komme rigtig til udtryk via visuel udfoldelse.

TAK TIL  //  FOTOGRAF: Jakob Kirk, Kira Brandt, Line Thit Klein og Luise Balle  // STYLING: GlottiPress v. Elisabeth Kruse