FORTROLIGHEDSPOLITIK

GDPR OG PERSONDATALOV

1. FIRMAOPLYSNINGER

Art By CJ v/Christina Julsgaard

Toftevej 15 B
DK-3450 Allerød
Tlf. nr. +45 51640048

CVR-nummer: 33570600

Kunstvirksomhed Grundlagt i år 2011

Officiel e-mail-adresse:
cj@cjulsgaard.dk
Officiel web-adresse: www.cjulsgaard.dk

 

2. Persondatapolitik ART BY CJ V/ Christina Julsgaard

Hos ART BY CJ V/Christina Julsgaard indhenter vi kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos ART BY CJ V/ Christina Julsgaard.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


3. Vi indsamler følgende oplysninger
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

ART BY CJ V/ Christina Julsgaard indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

4. Den ansvarlige for dataindsamlingen er

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er ART BY CJ V/ Christina Julsgaard, Toftevej 15 B, 3450 Allerød, CVR.nr. 33570600.
 

5. Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbreve og reklame) vil blive slettet senest 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.
 

6. Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Facebook.com eller Google.com.

Vi har vores webshop gennem Mono.net, samt Paypal og Mobilepay som fungerer som vores betalings- og databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i hos Mono.net, Mobilepay og Paypals datacentre.  

Når du accepterer vores betingelser godkender du automatisk tilmelding til nyhedsbrevet via Mailchimp. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet i bunden af nyhedsbrevet, ved at unsubscribe.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

7. Fortrolighedspolitik for nyhedsbrevstilmeldinger 

Denne politik forklarer, hvordan ART BY CJ V/ Christina Julsgaard anvender personlige oplysninger, vi indsamler om dig, når du tilmelder dig for at modtage e-mail-nyhedsbreve fra os.

Ved at tilmelde dig denne service, samtykker du i indsamling, opbevaring og brug af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne politik.

7.,1 Indsamling af oplysninger

Vi indsamler oplysninger om dig, når du tilmelder dig denne tjeneste.

7.,2 Hvordan vi bruger dine oplysninger

De oplysninger, du giver, vil blive brugt til at sende dig e-mail-nyhedsbreve via MailChimp

Bemærk, at MailChimp er en tredjepartstjeneste, der ikke ejes eller administreres af ART BY CJ V/ Christina Julsgaard

Modtagerlister, herunder e-mailadresser, gemmes på en sikker MailChimp-server i USA med henblik på distribution af e-mail-nyhedsbreve.

MailChimp er et amerikansk selskab og det er godkendt til at håndtere personlige oplysninger (som f.eks email-adresser) fra borgere i EU lande under Privacy Shield aftalen. MailChimp er her på listen over godkendte firmaer: privacyshield.gov

Denne privatlivspolitik henviser kun til, hvordan ART BY CJ V/ Christina Julsgaard vil bruge dine oplysninger, men du bør også gennemgå MailChimps vilkår og betingelser og privatlivspolitik, da vi ikke accepterer noget ansvar eller ansvar for deres politikker.

MailChimp terms and conditions

7.,3 Ophævelse af modtagelse af nyhedsbreve

Du kan fravælge yderligere kommunikation til enhver tid ved at vælge afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet via linket ”unsubscribe”. Du kan også kontakte os direkte for at anmode om, at du er fjernet fra vores mailingliste.

7.,4 Adgang til dine oplysninger og korrektion

Du har ret til at anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig. Hvis du vil have en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Vi ønsker at sikre, at dine oplysninger er korrekte og opdaterede. Du kan også bede os om at rette eller fjerne eventuelle unøjagtige oplysninger.

 

8. Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse cj@cjulsgard.dk.

 

COPYRIGHT (OPHAVSRET) - Christina Julsgaard har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside, samt til billeder, der linker hertil via internettet. 
Christina Julsgaard har frembragt originalværkerne ved egen skabende indsats. Værkerne er derfor beskyttet mod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. af den danske ophavsretslov.
Ønsker du at gøre kommercielt brug af billeder eller dele heraf fra sitet, bedes du kontakte Christina Julsgaard på cj@cjulsgaard.dk eller tlf. 51640048.