VIND ET GAVEKORT LIGE HER!

Deltag i lodtrækningen om et gavekort på 2.000kr. og tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet.

UNIK OG MODERNE KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD

VIND GAVEKORT

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr.
 

UNIK OG MODERNE KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD

Christina Julsgaards farverige malerier skiller sig ud fra mængden med deres signifikante, ekspressionistiske og kontrastfulde kompositioner.

I malerierne udtrykker hun intuitivt sine følelser, tanker og oplevelser i visuelle abstraktioner.

Hendes mangeårige baggrund som modedesigner har givet hende den grafiske tilgang og intuitive farveforståelse, som netop er med til at understrege det super-aktuelle udtryk i hendes moderne abstrakte malerier. 

 

SE DE NYESTE MALERIER HER

LÆS HVAD ANMELDEREN SKREV HER

"UDEFINERLIG EVNE TIL AT RAMME EN STEMNING"

Anmelderen skrev // Christina Julsgaard og maleriet


Det abstrakte maleri har ingen historie, det kan hægtes op på – hvilket betyder, at mange beskuere har svært ved at vurdere det. Det abstrakte billede er – som udtryksform – snarere i familie med digte og musik.

Præcisionen og timingen, er afgørende vigtig, lige som det enkelte strøg skal være i harmoni med helheden i billedet - og maleriet skal først og sidst helst have det melodiøse anslag, som den gode musik altid har. Det skal have sin egen melodi, så at sige.

Man kan se på Christina Julsgaards malerier, at hun har denne udefinerlige evne til at ramme en stemning, skrøbelig, sart og livgivende på samme tid. Det er flot gået.

Hun ved tydeligvis også godt, at det abstrakte maleri har sin ”egen vilje”, sin egen form for sjæl. Man kan ikke bare tvinge det gode billede frem. Man skal også lytte til maleriets egne tilkendegivelser. 

 

Kald det bare tilfældighedens musik. Ingen kunstner kan forklare sit billede fuldt ud. Der vil altid være en udefinerlig kerne i ethvert billede, som kalder på tilskuerens fascination.

Christina Julsgaard kaster al sin energi ind i maleriet, som lever i kraft af sine farvesanselige kontraster og sin sødmefulde sans for farvens musik.

Det er smukt gået, og bliver hun ved med at udvikle sit særlige talent, vil vi komme til at høre meget mere om hende.

 

Ole Lindboe, redaktør af Magasinet Kunst, forfatter til en lang række bøger om danske og udenlandske kunstnere.

 

LANGT FRA "LIVE"? 

-Har du set et maleri i webshoppen eller på en udstilling, som du godt kan lide?

- Har du svært ved at forestille dig, hvilket maleri der vil passe bedst ind hos dig?

- Har du lyst til at se, hvordan maleriet vil se ud i dit hjem?

 

- SÅ KLIK HER !
 

BESØG CHRISTINA JUSGAARD DER HVOR MALERIERNE BLIVER TIL

Hvis du er interesseret i ét eller flere af de større malerier og ønsker at se det live, er du meget velkommen til at lave en aftale med Christina.

Du kan enten besøge hende i atelieret, hvor hun maler eller hun kan komme forbi dig med et udvalg af større malerier (tilbydes ved kortere afstande på maks. 30 km).

 

KONTAKT CHRISTINA JULSGAARD 

T.: 51640048 // M.: cj@cjulsgaard.dk

 

FARVERIGE MALERIER

_______________________________________

 

Der er intet, der spreder energi og liv i ens hjem som farver, men ofte er vores moderne hjem minimalistisk indrettet. Vi kan give det et personligt præg med farver fra dekorationen af vores hjem.

Farverige malerier kan bidrage med et unikt, moderne, men stadig hyggeligt præg til dit hjem eller virksomhed. Farver påvirker vores humør og mentale velbefindende; derfor er det væsentligt at finde de farverige malerier, der appellerer til dig.

Christina Julsgaard har et stort udvalg - du kan med garanti finde noget fantastisk hos hende.Farver spiller en vigtig rolle for at gøre dit hjem eller kontor harmonisk, positivt og energisk.

Mange ønsker sig et minimalistisk og designmæssigt enkelt hjem, hvor det er andre genstande, man bringer ind i sit hjem, der fylder det med stemning og individualitet. Derfor er farverige malerier et fantastisk valg, når man vil sætte et personligt præg, der samtidig appellerer til ens sanser gennem dets visuelle identitet.Farver appellerer i mere eller mindre grad til alles følelser og sanser; derfor er vores observationer af et farverigt maleri også forskelligt.

Farverne er altafgørende for en kunstner. Christina Julsgaards kunst er rig på livlige og inspirerende farver. Farverne skaber hendes unikke malerier, udfordrer dine sanser og præger omgivelserne positivt.

Farverige malerier påvirker dig ikke kun følelsesmæssigt, men også intellektuelt. De kan derfor være yderst stimulerende. Formerne er ofte med til at bringe farverne til live på en unik måde og give en yderst varierende æstetik til de farverige malerier.Kombinationen af farver og form er med til at give specielle udtryk, som skaber fokus og helhedsdannelse, hvor end malerierne er placeret. Deres individuelle visuelle identitet er også årsagen til, at malerierne benyttes til at skabe stemning. Farverige malerier giver hjemmet eller kontoret identitet og atmosfære samt er en vigtig del af indretningen. De har indflydelse på dit velvære og de æstetiske sammensætninger af dine omgivelser.

Christina Julsgaard har et stort udvalg af farverige malerier i alle størrelser, så uanset hvor det er, dine omgivelser mangler visuel inspiration, kan du finde ét, der passer til dit hjem eller kontor – og samtidig bidrage positivt til atmosfæren. Hendes minimalistiske udtryk og brugen af kontraster skaber nogle dybfølte og sanselige malerier, der fremkalder følelser og tanker til visuel fortolkning hos den enkelte.

Af Mia Monza