VIND ET GAVEKORT LIGE HER!

Deltag i lodtrækningen om et gavekort på 2.000kr. og tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet.

UNIK OG MODERNE KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD

VIND GAVEKORT

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr.

UNIK OG MODERNE KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD

Christina Julsgaards farverige malerier skiller sig ud fra mængden med deres signifikante, ekspressionistiske og kontrastfulde kompositioner.

I malerierne udtrykker hun intuitivt sine følelser, tanker og oplevelser i visuelle abstraktioner.

Hendes mangeårige baggrund som modedesigner har givet hende den grafiske tilgang og intuitive farveforståelse, som netop er med til at understrege det super-aktuelle udtryk i hendes moderne abstrakte malerier. 

 
 

SE MALERIERNE "LIVE"

Christina Julsgaard udstiller sine malerier på gallerier og kunstmesser i både ind- og udland.

Hvis du ønsker at se malerierne "live", kan du enten besøge hendes atelier i Nordsjælland, efter aftale, eller se dem på en udstilling nær dig.

UDSTILLING 7.-8. MARTS 2015

Kunstudstilling

Fængslet, Horsens

7. - 8. marts 2015

_________________

Åbningstider

Lørdag  // 10.00 - 16.00 - Søndag // 10.00 - 16.00

Åben for alle // Entré 50 kr // Børn gratis

 

BESØG ATELIERET

Hvis du er interesseret i ét eller flere af de større malerier og ønsker at se det "live", er du meget velkommen til at lave en aftale med Christina.

Så du kan besøge hendes atelier og se malerierne der hvor de bliver til.

 

KONTAKT CHRISTINA JULSGAARD 

T.: 51640048 // M.: cj@cjulsgaard.dk

 

ER DU

LANGT FRA "LIVE"? 

-Har du set et maleri i webshoppen eller på en udstilling, som du godt kan lide?

- Har du svært ved at forestille dig, hvilket maleri der vil passe bedst ind hos dig?

- Har du lyst til at se, hvordan maleriet vil se ud i dit hjem?

 

- SÅ KLIK HER !

SE DE NYESTE MALERIER HER

LÆS HVAD ANMELDEREN SKREV HER

"UDEFINERLIG EVNE TIL AT RAMME EN STEMNING"

Anmelderen skrev // Christina Julsgaard og maleriet


Farverige malerier kan bidrage med et unikt, moderne, men stadig hyggeligt præg til dit hjem eller virksomhed. Farver påvirker vores humør og mentale velbefindende; derfor er det væsentligt at finde de farverige malerier, der appellerer til dig.

Christina Julsgaard har et stort udvalg - du kan med garanti finde noget fantastisk hos hende.Farver spiller en vigtig rolle for at gøre dit hjem eller kontor harmonisk, positivt og energisk.

Mange ønsker sig et minimalistisk og designmæssigt enkelt hjem, hvor det er andre genstande, man bringer ind i sit hjem, der fylder det med stemning og individualitet. Derfor er farverige malerier et fantastisk valg, når man vil sætte et personligt præg, der samtidig appellerer til ens sanser gennem dets visuelle identitet.Farver appellerer i mere eller mindre grad til alles følelser og sanser; derfor er vores observationer af et farverigt maleri også forskelligt.

Farverne er altafgørende for en kunstner. Christina Julsgaards kunst er rig på livlige og inspirerende farver. Farverne skaber hendes unikke malerier, udfordrer dine sanser og præger omgivelserne positivt.

Farverige malerier påvirker dig ikke kun følelsesmæssigt, men også intellektuelt. De kan derfor være yderst stimulerende. Formerne er ofte med til at bringe farverne til live på en unik måde og give en yderst varierende æstetik til de farverige malerier.Kombinationen af farver og form er med til at give specielle udtryk, som skaber fokus og helhedsdannelse, hvor end malerierne er placeret. Deres individuelle visuelle identitet er også årsagen til, at malerierne benyttes til at skabe stemning. Farverige malerier giver hjemmet eller kontoret identitet og atmosfære samt er en vigtig del af indretningen. De har indflydelse på dit velvære og de æstetiske sammensætninger af dine omgivelser.

Christina Julsgaard har et stort udvalg af farverige malerier i alle størrelser, så uanset hvor det er, dine omgivelser mangler visuel inspiration, kan du finde ét, der passer til dit hjem eller kontor – og samtidig bidrage positivt til atmosfæren. Hendes minimalistiske udtryk og brugen af kontraster skaber nogle dybfølte og sanselige malerier, der fremkalder følelser og tanker til visuel fortolkning hos den enkelte.

Af Mia Monza

 

FARVERIGE MALERIER

__________________________________________________________________________

 

Der er intet, der spreder energi og liv i ens hjem som farver. De farverige malerier kan bidrage med et unikt, moderne, men stadigt levende og spændende præg til dit hjem eller virksomhed.  

 

 

Farver påvirker vores humør og mentale velbefindende, derfor er det væsentligt at finde de farverige malerier, der appellerer til dig. Christina Julsgaard har et stort udvalg, du kan med garanti finde noget fantastisk hos hende.

Farver spiller en vigtig rolle for at gøre dit hjem eller kontor harmonisk, positivt og energisk. Mange ønsker sig et minimalistisk og designmæssigt enkelt hjem, hvor det er andre genstande man bringer ind i sit hjem, der fylder det med stemning og individualitet. Derfor er farverige malerier et fantastisk valg, når man vil sætte et personligt præg, der samtidig appellerer til ens sanser gennem dets visuelle identitet.

Farver appellerer i mere eller mindre grad til alles følelser og sanser, derfor er vores observationer af et farverigt maleri også forskelligt. Farverne er altafgørende for en kunstner. Christina Julsgaard’s kunst er rigt på livlige og inspirerende farver. Farverne skaber hendes unikke malerier, udfordrer dine sanser og præger omgivelserne positivt. 

Farverige malerier påvirker dig ikke kun følelsesmæssigt, men også intellektuelt. De kan derfor være yderst stimulerende. 

 

 

 

Formerne er ofte med til at bringe farverne til live på en unik måde og give et yderst varierende æstetik til de farverige malerier.

Kombinationen af farver og form er med til at give specielle udtryk, som skaber fokus og helhedsdannelse, hvor end malerierne er placeret. Deres individuelle visuelle identitet er også årsagen til, at malerierne benyttes til at skabe stemning. Farverige malerier giver hjemmet eller konteret identitet og atmosfære samt er en vigtig del af indretningen. De har indflydelse på din velvære og de æstetiske sammensætninger af dine omgivelser.

Christina Julsgaard har et stort udvalg af farverige malerier i alle størrelser så uanset, hvor det er dine omgivelser mangler visuel inspiration, kan du finde et, der passer til dit hjem eller kontor – og samtidig bidrager positivt til atmosfæren. Hendes minimalistiske udtryk og brugen af kontraster skaber nogle dybfølte og sanselige malerier, der fremkalder følelser og tanker til visuel fortolkning hos den enkelte.

 

Af Mia Monza