SØGER DU MODERNE MALERIER, DER SKILLER SIG UD FRA MÆNGDEN? 

- Så er du kommet til det rette sted.

Christina Julsgaards farverige malerier skiller sig ud fra mængden med deres signifikante, ekspressionistiske og kontrastfulde kompositioner.

I malerierne udtrykker hun intuitivt sine følelser, tanker og oplevelser i visuelle abstraktioner.

Hendes mangeårige baggrund som modedesigner har givet hende den grafiske tilgang og intuitive farveforståelse, som netop er med til at understrege det super-aktuelle udtryk i hendes moderne abstrakte malerier. 

Anmelderen skev:

UDEFINERLIG EVNE TIL AT RAMME EN STEMNING

Christina Julsgaard og maleriet

Det abstrakte maleri har ingen historie, det kan hægtes op på – hvilket betyder, at mange beskuere har svært ved at vurdere det. Det abstrakte billede er – som udtryksform – snarere i familie med digte og musik. Præcisionen og timingen, er afgørende vigtig, lige som det enkelte strøg skal være i harmoni med helheden i billedet - og maleriet skal først og sidst helst have det melodiøse anslag, som den gode musik altid har. Det skal have sin egen melodi, så at sige.

Man kan se på Christina Julsgaards malerier, at hun har denne udefinerlige evne til at ramme en stemning, skrøbelig, sart og livgivende på samme tid. Det er flot gået. Hun ved tydeligvis også godt, at det abstrakte maleri har sin ”egen vilje”, sin egen form for sjæl. Man kan ikke bare tvinge det gode billede frem. Man skal også lytte til maleriets egne tilkendegivelser. Kald det bare tilfældighedens musik. Ingen kunstner kan forklare sit billede fuldt ud. Der vil altid være en udefinerlig kerne i ethvert billede, som kalder på tilskuerens fascination.

Christina Julsgaard kaster al sin energi ind i maleriet, som lever i kraft af sine farvesanselige kontraster og sin sødmefulde sans for farvens musik. Det er smukt gået, og bliver hun ved med at udvikle sit særlige talent, vil vi komme til at høre meget mere om hende.

Ole Lindboe, redaktør af Magasinet Kunst, forfatter til en lang række bøger om danske og udenlandske kunstnere. 

PRESSEN SKREV

 

 

SOLO UDSTILLING BERLIN

-------------------------------------------------

2. MAJ. - 31. MAJ 2014

ART GALLERY

DENCKER+SCHNEIDER

Event:

SOLO udstilling i Berlin

Sted:

Kalckreuchstrasse 14 14 | D-10777 Berlin - Schöneberg

BESØG CHRISTINA JULSGAARD DÉR HVOR MALERIERNE BLIVER TIL!

Hvis du er interesseret i ét eller flere større malerier, er du meget velkommen til at booke en tid med Christina Julsgaard.

Du kan enten besøge hende i atelieret, hvor hun maler eller hun kan komme forbi dig med et udvalg af malerier (tilbydes ved kortere afstande maks. 30 km).

Ring til Christina Julsgaard på tlf.: 51640048 eller send hende en mail: cj@cjulsgaard.dk 

HVILKET MALERI PASSER TIL DIG?

- Få hjælp til at finde netop det maleri der passer til dig.
 

  • Har du fundet et særligt maleri, som tiltaler dig, men du er i tvivl om, hvor du skal hænge det?
     
  • Er du lige flyttet og har hjemmet fuld af hvide, nøgne vægge, som skriger efter liv og personlighed ?
     
  • Vil du gerne forandre og modernisere dit hjem og søger inspiration til hvilket maleri, der vil se cool ud hos dig?
     
  • Er du i tvivl om hvilket format maleriet skal have?

ER DU VILD MED VARIATION?

- Så er mindre malerier i rammer helt sikkert noget for dig.

Med de indrammede unikamalerier er der mange muligheder for at skabe et personligt look.

Du kan enten hænge ét eller flere på stribe horisontalt eller vertikalt for at skabe et enkelt og stringent klassisk look.

Du kan også lave et potpourri af forskellige størrelser og farver og hænge dem op, så de giver et mere spraglet og fantasifuldt udtryk.

Du kan også blande de indrammede malerier med større malerier på lærred. Værkerne signalerer den samme moderne stil, men der kommer variation i looket, når du mikser.

Med mindre malerier i rammer er der mange muligheder for at skabe det look, der passer til dig.

Unika malerier i glasrammer By Christina Julsgaard

PÅ KUNSTNERISK EVENTYR I KINA!

Fast galleri i Shanghai

I 2012 besluttede Christina Julsgaard sig for at genoptage sit møde med Kina. Hun havde i mange år samarbejdet med kinesiske fabrikker om produktionen af flere af sine designs.

Men denne gang ville hun rejse til Kina med et ganske andet formål. Hun drømte om at få et samarbejde med et kinesisk galleri i Shanghai og åbne op for en fremtid som international kunstner.

CHRISTINA JULSGAARD I AKTION!

Se Christina Julsgaard skabe et abstrakt maleri, med akryl på lærred. 
Videoen er fra 2011 og optagelserne spænder over en dag.

 

Farverige malerier:

Der er intet, der spreder energi og liv i ens hjem som farver, men ofte er vores moderne hjem minimalistisk indrettet. Vi kan give det et personligt præg med farver fra dekorationen af vores hjem. Farverige malerier kan bidrage med et unikt, moderne, men stadig hyggeligt præg til dit hjem eller virksomhed. Farver påvirker vores humør og mentale velbefindende; derfor er det væsentligt at finde de farverige malerier, der appellerer til dig. Christina Julsgaard har et stort udvalg - du kan med garanti finde noget fantastisk hos hende.

Farver spiller en vigtig rolle for at gøre dit hjem eller kontor harmonisk, positivt og energisk. Mange ønsker sig et minimalistisk og designmæssigt enkelt hjem, hvor det er andre genstande, man bringer ind i sit hjem, der fylder det med stemning og individualitet. Derfor er farverige malerier et fantastisk valg, når man vil sætte et personligt præg, der samtidig appellerer til ens sanser gennem dets visuelle identitet.

Farver appellerer i mere eller mindre grad til alles følelser og sanser; derfor er vores observationer af et farverigt maleri også forskelligt. Farverne er altafgørende for en kunstner. Christina Julsgaards kunst er rig på livlige og inspirerende farver. Farverne skaber hendes unikke malerier, udfordrer dine sanser og præger omgivelserne positivt. Farverige malerier påvirker dig ikke kun følelsesmæssigt, men også intellektuelt. De kan derfor være yderst stimulerende. Formerne er ofte med til at bringe farverne til live på en unik måde og give en yderst varierende æstetik til de farverige malerier.

Kombinationen af farver og form er med til at give specielle udtryk, som skaber fokus og helhedsdannelse, hvor end malerierne er placeret. Deres individuelle visuelle identitet er også årsagen til, at malerierne benyttes til at skabe stemning. Farverige malerier giver hjemmet eller kontoret identitet og atmosfære samt er en vigtig del af indretningen. De har indflydelse på dit velvære og de æstetiske sammensætninger af dine omgivelser.

Christina Julsgaard har et stort udvalg af farverige malerier i alle størrelser, så uanset hvor det er, dine omgivelser mangler visuel inspiration, kan du finde ét, der passer til dit hjem eller kontor – og samtidig bidrage positivt til atmosfæren. Hendes minimalistiske udtryk og brugen af kontraster skaber nogle dybfølte og sanselige malerier, der fremkalder følelser og tanker til visuel fortolkning hos den enkelte.

COPYRIGHT (OPHAVSRET) - Christina Julsgaard har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside, samt til billeder, der linker hertil via internettet. 
Christina Julsgaard har frembragt originalværkerne ved egen skabende indsats. Værkerne er derfor beskyttet mod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. af den danske ophavsretslov.
Ønsker du at gøre kommercielt brug af billeder eller dele heraf fra sitet, bedes du kontakte Christina Julsgaard på cj@cjulsgaard.dk eller tlf. 51640048.