FORÅRSUDSTILLING I BREDGADE

 

18-31. maj 2016

Sted: Galleri 22. Bredgade 22, København

Åbningstider:

Tirsdag til fredag 11.00-18.00
Lørdag 11.00 -16.00
Søndag 13.00 - 16.00

Åben for alle 

UNIK OG MODERNE KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD

SE MALERIERNE "LIVE"

Besøg Christina Julsgaard i hendes atelier, i Nordsjælland og se malerierne "live".

KONTAKT CHRISTINA JULSGAARD HER

T.: 51640048

M.: cj@cjulsgaard.dk

KONTAKT

Følg på Instagram ART BY CHRISTINA JULSGAARD

VIND GAVEKORT

Deltag i lodtrækningen om at et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst og design af Christina Julsgaard.

Tilmeld dig samtidig nyhedsbrevet, som udsendes i forbindelse med udstillinger og events. 

Næste lodtrækning ultimo 2016

Følg på Facebook ART BY CHRISTINA JULSGAARD

UNIK OG MODERNE KUNST AF CHRISTINA JULSGAARD

Christina Julsgaards farverige malerier skiller sig ud fra mængden med deres signifikante, ekspressionistiske og kontrastfulde kompositioner.

I malerierne udtrykker hun intuitivt sine følelser, tanker og oplevelser i visuelle abstraktioner.

Hun underlægger sig ikke nogen overordnede temaer, men nyder at udtrykke sig med en frihed, som giver værkerne den energi, der gør dem interessante.

Hun opfordrer beskueren til frit at se, mærke og fortolke hendes værker.

Hendes mangeårige baggrund som modedesigner har givet hende den grafiske tilgang og intuitive farveforståelse, som netop er med til at understrege det super-aktuelle udtryk i hendes moderne abstrakte malerier. 

 
 

SE MALERIERNE "LIVE"

Christina Julsgaard udstiller sine malerier på gallerier og kunstmesser i både ind- og udland.

Hvis du ønsker at se malerierne "live", kan du enten besøge hendes atelier i Nordsjælland, efter aftale, eller se dem på en udstilling nær dig.

UDSTILLING I BREDGADE MAJ 2016

FORÅRSUDSTILLING I BREDGADE

18.-31. maj 2016

Sted: Galleri 22. Bredgade 22, København

Åbningstider:

Tirsdag til fredag 11.00-18.00
Lørdag 11.00-16.00
Søndag åben efter aftale

Åben for alle 
Christina Julsgaard moderne kunstner foto Line Thiet Klein

BESØG CHRISTINA I ATELIERET

 

Hvis du er interesseret i ét eller flere af de større malerier og ønsker at se det "live", er du meget velkommen til at lave en aftale med Christina.

Så du kan besøge hendes atelier og se malerierne der hvor de bliver til.

 

KONTAKT CHRISTINA JULSGAARD 

T.: 51640048 // M.: cj@cjulsgaard.dk

ER DU

LANGT FRA "LIVE"? 

-Har du set et maleri i webshoppen eller på en udstilling, som du godt kan lide?

- Har du svært ved at forestille dig, hvilket maleri der vil passe bedst ind hos dig?

- Har du lyst til at se, hvordan maleriet vil se ud i dit hjem?

 

- SÅ KLIK HER !

SE DE NYESTE MALERIER HER

SE DE NYESTE MALERIER HER

SE DE NYESTE KUNSTPLAKATER HER

 

LÆS HVAD ANMELDEREN SKREV HER

"UDEFINERLIG EVNE TIL AT RAMME EN STEMNING"

Anmelderen skrev // Christina Julsgaard og maleriet


Det abstrakte maleri har sin helt egen form for æstetik. Man kan sige, at den skal opfindes fra gang til gang, for spilleregler er der ingen af i denne særlige udtryksform. Der for er – trods rygterne om det modsatte – det svært at lave et abstrakt maleri, som rammer i plet.

Mange tror, at det er let, men det kræver netop en særlig sans for maleriets stoflighed, for farvernes kontraster og kompositionens balancegang at nå frem til et gyldigt abstrakt udtryk. 

Man kan se på Christina Julsgaards malerier, at hun har denne udefinerlige evne til at ramme en stemning, skrøbelig, sart og livgivende på samme tid. Det er flot gået. Hun ved tydeligvis også godt, at det abstrakte maleri har sin ”egen vilje”, sin egen form for sjæl. 

Man kan ikke bare tvinge det gode billede frem. Man skal også lytte til maleriets egne tilkendegivelser. 

Kald det bare tilfældighedens musik. Ingen kunstner kan forklare sit billede fuldt ud. Der vil altid være en udefinerlig kerne i ethvert billede, som kalder på tilskuerens fascination.

 

Christina Julsgaard kaster  al  sin energi ind i maleriet, som lever i kraft af , sine farvesanselige kontraster og sin sødmefulde sans for farvens musik. Det er smukt gået, og bliver hun ved med at udvikle sit særlige talent, vil vi komme til at høre meget mere om hende. 

 

Af Ole Lindboe

SE ET VÆGMALERI BLIVE TIL!

FARVERIGE MALERIER

__________________________________________________________________________

 

Der er intet, der spreder energi og liv i ens hjem som farver. De farverige malerier kan bidrage med et unikt, moderne, men stadigt levende og spændende præg til dit hjem eller virksomhed.  

 

 

Farver påvirker vores humør og mentale velbefindende, derfor er det væsentligt at finde de farverige malerier, der appellerer til dig. Christina Julsgaard har et stort udvalg, du kan med garanti finde noget fantastisk hos hende.

Farver spiller en vigtig rolle for at gøre dit hjem eller kontor harmonisk, positivt og energisk. Mange ønsker sig et minimalistisk og designmæssigt enkelt hjem, hvor det er andre genstande man bringer ind i sit hjem, der fylder det med stemning og individualitet. Derfor er farverige malerier et fantastisk valg, når man vil sætte et personligt præg, der samtidig appellerer til ens sanser gennem dets visuelle identitet.

Farver appellerer i mere eller mindre grad til alles følelser og sanser, derfor er vores observationer af et farverigt maleri også forskelligt. Farverne er altafgørende for en kunstner. Christina Julsgaard’s kunst er rigt på livlige og inspirerende farver. Farverne skaber hendes unikke malerier, udfordrer dine sanser og præger omgivelserne positivt. 

Farverige malerier påvirker dig ikke kun følelsesmæssigt, men også intellektuelt. De kan derfor være yderst stimulerende. 

 

 

 

Formerne er ofte med til at bringe farverne til live på en unik måde og give et yderst varierende æstetik til de farverige malerier.

Kombinationen af farver og form er med til at give specielle udtryk, som skaber fokus og helhedsdannelse, hvor end malerierne er placeret. Deres individuelle visuelle identitet er også årsagen til, at malerierne benyttes til at skabe stemning. Farverige malerier giver hjemmet eller konteret identitet og atmosfære samt er en vigtig del af indretningen. De har indflydelse på din velvære og de æstetiske sammensætninger af dine omgivelser.

Christina Julsgaard har et stort udvalg af farverige malerier i alle størrelser så uanset, hvor det er dine omgivelser mangler visuel inspiration, kan du finde et, der passer til dit hjem eller kontor – og samtidig bidrager positivt til atmosfæren. Hendes minimalistiske udtryk og brugen af kontraster skaber nogle dybfølte og sanselige malerier, der fremkalder følelser og tanker til visuel fortolkning hos den enkelte.

 

Af Mia Monza